Ενημερωτική συνάντηση με το προσωπικό στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Κοντά στο προσωπικό των δημοτικών παιδικών σταθμών βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε μία συνάντηση ενημέρωσης για θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία τους.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας του με τους βρεφονηπιοκόπους και το υπόλοιπο προσωπικό των παιδικών σταθμών του Δήμου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνεχάρη όλους για την πολύ καλή συνεργασία και που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε δύσκολους καιρούς να διατηρούν σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Προέτρεψε τους εργαζομένους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν τη φροντίδα τους στα παιδιά που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς της πόλης, καταθέτοντας τη δέσμευση της Διοίκησης ότι θα είναι κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν.

Παρούσα στην ενημερωτική συνάντηση ήταν, επίσης, η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Ελένη Λέκκα – Καλατζάκη. 

Σχετικά αρχείαΕνημερωτική συνάντηση με το προσωπικό στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης


Ενημερωτική συνάντηση με το προσωπικό στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο