Ενημερωτικά προγράμματα για το κάπνισμα με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας Γ. Πατούλης με την Αναπληρώτρια Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Φώφης Γενηματά, τον Υφυπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλης Τιμοσίδη, τον Δήμαρχο Αχαρνών Π. Φωτιάδη και μέλη της Α.Ε.Μ.Υ.
|download file .jpg 91 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας Γ. Πατούλης συνομιλεί με την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας Φ. Γενηματά και τον Υφυπουργό Υγείας Μ. Τιμοσίδη για το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων για το κάπνισμα.
|download file .jpg 102 KB|


Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη κατά του καπνίσματος πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Αναπληρωτρίας Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Φώφης Γενηματά και με τη συνδρομή της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού και του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας, στο 26ο και 29ο Δημοτικό Σχολείο Ολυμπιακού Χωριού.


Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αμαρουσίου ευρεία ενημέρωση των πολιτών για το κάπνισμα, σε σχετική εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των μαθητών για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος στην υγεία, καθώς για τους κινδύνους που διατρέχουν ως παθητικοί καπνιστές.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Φώφη Γενηματά, ο Υφυπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλης Τιμοσίδης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Φωτιάδης, μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Μ.Υ. πλήθος γονέων και μέλη της σχολικής κοινότητας. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο