Ενημέρωση των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς Αμαρουσίου για εργασιακά ζητήματα τους και την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ενημέρωσε τους εργαζομένους στους παιδικούς σταθμούς για τις αλλαγές που φέρνει ο «Καλλικράτης».
|download file .jpg 111Kb|


Συνάντηση με τους εργαζομένους των δημοτικών παιδικών σταθμών είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με σκοπό την ενημέρωσή τους επί επίκαιρων εργασιακών θεμάτων αλλά και αναφορικά με τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το νομοσχέδιο «Καλλικράτης» στη λειτουργία των παιδικών σταθμών.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, οι εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με εργασιακά ζητήματα που τους αφορούν αλλά και τους νέους όρους χρηματοδότησης και λειτουργίας των παιδικών σταθμών βάσει των αλλαγών που επιφέρει η μεταρρύθμιση του διοικητικού χάρτη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συζητήθηκαν και θέματα οργάνωσης ενός σύγχρονου οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας για το Ν.Π.Δ.Δ. «Παιδικοί Σταθμοί» ενόψει της εφαρμογής του προγράμματος «Καλλικράτης» στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνομίλησε με τους εργαζομένους αλλά και τους συνεχάρη για τη συμβολή τους στην αποτελεσματική λειτουργία των 15 βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου. «Με την ευκαιρία της σημερινής ενημέρωσης θα ήθελα για άλλη μια φορά να συγχαρώ τους εργαζομένους στους παιδικούς σταθμούς του δήμου για τις υπηρεσίες τους, για την καθημερινή φροντίδα των περισσότερων από 1.000 παιδιών στηρίζοντας στην πράξη τόσες οικογένειες. Ως Δήμος θα είμαστε στο πλευρό τους, πράττουμε και θα συνεχίσουμε να πράττουμε ό,τι χρειάζεται για να τους εξασφαλίσουμε ασφάλεια στην εργασία και όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για την ομαλή εκτέλεση των καθηκόντων τους. Στόχος μας είναι το Μαρούσι να εξακολουθήσει και στο μέλλον να αποτελεί Δήμο πρότυπο για ολόκληρη την Ελλάδα όσον αφορά στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες των βρεφονηπιακών σταθμών. Γιατί με τον τρόπο αυτόν στηρίζουμε στην πράξη την οικογένεια της πόλης και ιδιαίτερα την εργαζόμενη μητέρα».

   


        

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο