Παραδοσιακό γλέντι την Καθαρά Δευτέρα
Με νέες εκδηλώσεις στο πρόγραμμά της εμπλουτίζεται η Μαγική Καρναβαλούπολη του Δήμου Αμαρουσίου στην πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, που παράλληλα με τα ήδη προγραμματισμένα happenings θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.
Ο φημισμένος μάγος « Πλάτωνας » σε ένα υπερθέαμα με πολλά μαγικά κόλπα, όπως αιωρήσεις, εξαφανίσεις και ταχυδακτυλουργικά θα μαγέψει το κοινό για μια ώρα, την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008 από τις 07:00 μ.μ. – 08:00 μ.μ.
Απολαύστε το Κουβανέζικο συγκρότημα ‘ Colores de Cuba ‘ που συνδυάζει τη σκηνική παρουσία με τη μουσική γνώση, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2008 από τις 12:30 μ.μ. έως τις 2:30μ.μ.
Η μουσική παράδοση της Κούβας μέσα από τη σύγχρονη ματιά, αλλά και πασίγνωστα latin τραγούδια, συνθέτουν ένα ρεπερτόριο που ξεσηκώνει για χορό, υπό τους ήχους του son, του cha-cha, του mambo,της salsa και μοντέρνων latin χορών.
Επίσης, την Κυριακή 9 Μαρτίου, ο μάγος « Πλάτωνας » από τις 05:30μ.μ. – 06:30 μ.μ. θα δώσει παράσταση αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους.
Υπενθυμίζεται ότι την Καθαρά Δευτέρα ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει τα Κούλουμα και καλωσορίζει τη Σαρακοστή με παραδοσιακό τρόπο, στην Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού, από τις 12:00 – 15:30, κλείνοντας έτσι την αυλαία του Αποκριάτικου εορτασμού στην πόλη.
Η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Δούκα, ο δεξιοτέχνης στο κλαρίνο Κώστας Σαλέας, ο παραδοσιακός τραγουδιστής Ηρακλής Βλάχος, ο Περικλής Ντάλης και ο Παντελές Σούλης σε μία μοναδική συναυλία Δημοτικής Παραδοσιακής και Λαϊκής μουσικής με νότες από την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Μαζί τους 10μελής ορχήστρα.
Οι γεύσεις της ημέρας ( κρασί, λαγάνα, ελιές, χαλβάς) προσφέρονται δωρεάν. |