Εμβολιασμός των εργαζομένων στις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου και στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για την Ηπατίτιδα Α’, μετά από ενέργειες του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπο από τον εμβολιασμό κατά της Ηπατίτιδας Α΄ των εργαζομένων στις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου από τη  Βοηθό Μικροβιολόγου Κ. Σεβαστή, την εθελόντρια επισκέπτριας Υγείας Αγγ. Βλάσση και με την γραμματειακή υποστήριξη της Στ. Κορκίδη.


 


Εμβολιασμό κατά της ηπατίτιδας Α’ πραγματοποίησε το Δημοτικό Πολυϊατρείο στο προσωπικό που εργάζεται στις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου, στο χώρο των Εξωτερικών Συνεργείων στον ʼγιο Ελευθέριο.   
Παράλληλα, ο ως άνω εμβολιασμός διεξάγεται και για τις εργαζόμενες στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς στο Δημοτικό Πολυϊατρείο.


Μετά από ενέργειες του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη παραχωρήθηκαν στο Δημοτικό Πολυϊατρείο δωρεάν 210 εμβόλια από το Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια του Βόρειου Τομέα Αθηνών.
Ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κος Πατούλης λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, που η φύση της εργασίας τους κατατάσσει στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
Για το λόγο αυτό έχει προηγηθεί και εμβολιασμός για διφθερίτιδα και τέτανο των εργαζομένων στις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου.


Τον εμβολιασμό για την Ηπατίτιδα Α΄ πραγματοποίησε η Βοηθός Μικροβιολόγου κα Καίτη Σεβαστή με τη συνδρομή της εθελόντριας επισκέπτριας Υγείας κας Αγγελικής Βλάσση και με την γραμματειακή υποστήριξη της κας Στέλλας Κορκίδη.
Την επίβλεψη για τους εμβολιασμούς είχε ο εθελοντής γιατρός Καρδιολόγος κος Θωμάς Ριζόπουλος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο