Ελπιδοφόρο μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στους νέους να προχωρήσουν μπροστά αναπτύσσοντας επιχειρηματική δράση, από το Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Βιομηχανικό & Εμπορικό Επιμελητήριο

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στους συμμετέχοντες στο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας, που διοργάνωσαν το Ελληνογερμανικό Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο, το Πάντειο Πανεπιστήμιο και η Συμβουλευτική Εταιρία projectyou, με την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης.


Στο σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι νέοι στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας τις εργασίες του Εργαστηρίου Επιχειρηματικότητας με θέμα «Δημιούργησε τη Δική σου Βιώσιμη Επιχείρηση».


Το Εργαστήριο  Επιχειρηματικότητας διοργάνωσαν το Ελληνογερμανικό Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, η Συμβουλευτική Εταιρία projectyou, με την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου στις 17 και 18 Μαρτίου 2012.


Το σεμινάριο απευθυνόταν σε αποφοίτους που σχεδιάζουν την επαγγελματική τους καριέρα, σε στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα  που απώλεσαν την εργασία τους και σε επαγγελματίες που θέλουν να προσανατολίσουν τη δράση τους. 


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης κάλεσε τους νέους που σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό να παραμείνουν στη χώρα μας και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δράση.«Μέσα από την κρίση μπορούν να δημιουργηθούν ευκαιρίες, αλλά και κίνητρα» σημείωσε στέλνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα δημιουργίας μέσα από την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «η Πολιτεία και οι Φορείς της θα πρέπει να παρέχουν τα αναγκαία και απαραίτητα εργαλεία και οι νέοι να τα αξιοποιήσουν, ώστε να προάγουν με επιτυχία τη δική τους  βιώσιμη επιχείρηση».                                 


Στο Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας συμμετείχαν ο Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. Βασίλης Κέφης. ο Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου Mr.  Martin Knapp. Επίσης εκ μέρους της Συμβουλευτικής Εταιρίας projectyou o κ. Κώστας Θεοφανίδης και εκ μέρους του Υπουργείου Ανάπτυξης ο κ. Γιάννης Πλεμμένος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο