Ελληνική Παιδεία και Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή ευχαριστούν τη Δημοτική Αρχή για τη διεύρυνση του αντιφυματικού εμβολιασμού και στα ιδιωτικά σχολεία της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστίες επιστολές απέστειλαν στο Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη τα εκπαιδευτήρια
«Η Ελληνική Παιδεία» και η «Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή» για την ευαισθητοποίησή του Δήμου Αμαρουσίου να διευρύνει τον αντιφυματικό εμβολιασμό και στα ιδιωτικά σχολεία της πόλης, μετά την επιτυχία που σημείωσε στα δημόσια σχολεία. 


Ειδικότερα, η Διευθύντρια των εκπαιδευτηρίων « Η Ελληνική Παιδεία» κα Αχτσή  αναφέρει :
   
Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,
Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την αρμονική συνεργασία που είχαμε με τις υπεύθυνες κυρίες του Πολυϊατρείου του Δήμου Αμαρουσίου και ιδιαιτέρως με την κα. Αικατερίνη Σεβαστή, η οποία με συνέπεια, υπομονή και αγάπη φρόντισε να πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός των μαθητών χωρίς κανένα πρόβλημα. Εκπαιδευτικοί και γονείς μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.
Η δραστηριότητα και η μέριμνα του Δήμου στο χώρο της υγείας στην τρυφερή παιδική ηλικία, μας δίνει την δυνατότητα να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Σ’ ένα αύριο που θα το χαρακτηρίζει η σωματική αλλά και η ψυχική – πνευματική υγεία, το ενδιαφέρον και η αγάπη για τον συμπολίτη.
Σας ευχαριστούμε πολύ.


Επίσης, ο εκπρόσωπος της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής κ. Αντώνιος Βόσσος αναφέρει στην επιστολή του:


Αγαπητέ Δήμαρχε,
Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία σας να διευρύνετε τον αντιφυματικό εμβολιασμό και στα Ιδιωτικά Σχολεία του Αμαρουσίου, δείχνοντας την ευαισθησία σας σε θέματα που αφορούν την θωράκιση της υγείας των παιδιών μας. Η συνεργασία μας με το Δημοτικό Πολυϊατρείο και την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Σεβαστή Καίτη υπήρξε άριστη.
Επίσης ευχαριστούμε και τον κ. Παρτσινέβελο για την παρουσία του.
Ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας.                        

Μετάβαση στο περιεχόμενο