Εκπαίδευση υπαλλήλων του Δήμου Αμαρουσίου στη λειτουργία των δύο νέων πυροσβεστικών οχημάτων.

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 205KB|


 


Με επιτυχία έγινε σήμερα στο Δάσος Συγγρού, 3ωρη εκπαίδευση στη χρήση των δύο πυροσβεστικών οχημάτων που απέκτησε ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, σε 15 υπαλλήλους του Δήμου που θα στελεχώσουν τα οχήματα.

Η εκπαίδευση έγινε από αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ειδικότερα του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, που εδρεύει στο ΟΑΚΑ. Η διοργάνωση της δράσης αυτής έγινε από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και τον υπεύθυνό του κ. Επ. Κατσιγιάννη, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γεωργίου Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου Αμαρουσίου που αναλαμβάνουν το έργο της πυροπροστασίας του Δάσους Συγγρού και τόνισε:«Πρόθεσή μας είναι να κρατήσουμε το Δάσος Συγγρού και κατ’ επέκταση το Μαρούσι, μακριά από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς. Για το σκοπό αυτό χρειάζεται η εκπαίδευση των υπαλλήλων που αναλαμβάνουν αυτή την ευθύνη, στους οποίους θα είμαστε πάντα κοντά τους και δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν. Ευελπιστούμε και αυτό το καλοκαίρι, να αντεπεξέλθουμε επιτυχώς κατά την αντιπυρική περίοδο, ώστε το Μαρούσι να μην πληγεί από καμία πυρκαγιά».
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο