Εκδηλώσεις συλλόγων της πόλης παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Αθμονέων κα Μαρούλα Χατζηδημητράκη και τα μέλη του Δ.Σ. στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του συλλόγου.
|download file .jpg 91 KB|


Ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης με την Αντιδήμαρχο κα Ρ. Χαλιώτη, την Πρόεδρο του Οργανισμού Μουσείων κα Ε. Λέκκα, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης κ. Ιωάν. Πουλόπουλο και την Αντιπρόεδρο κ. Κ. Ιωάννου και το μέλος των Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Κ. Νταλούκα στην εκδήλωση του συλλόγου Αθμονέων.
|download file .jpg 105 KB|


Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στούντιο Α’ κ. Ευαγ. Καραγκούνη και τα μέλη του Δ.Σ στην εκδήλωση του συλλόγου.
|download file .jpg 88 KB|


Ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Αναβρύτων Αμαρουσίου «ʼγιος Δημήτριος» , παρουσία της Προέδρου κας Βασ. Σκότη, των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου και των Αντιδημάρχων κας Χαλιώτη και κου Καρλαύτη.
|download file .jpg 102 KB|


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου Αγ. Ιωάννης της περιοχής ʼγιος Ιωάννης Πέληκα κόβει ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης. Δίπλα του ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γ. Πόρτολος και μέλη του Δ.Σ.
|download file .jpg 105 KB|


Στην εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης και δίπλα του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ΕΠΟ Σ. Πιλάβιος. Στην εκδήλωση παραβρίσκονται επίσης μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καρλαύτης, Ιατρίδης, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου και Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππας, ο γ.γ. του συλλόγου και Πρόεδρος τους Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Σπ. Σταθούλης, το μέλος του συλλόγου και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κυκλοφορίας και Συγκοινωνίας κ. Γ. Ζήκος και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης και Αλληλεγγύης κ. Γιαν Πουλόπολος.
|download file .jpg 122 KB|


Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης βραβεύει εκ μέρους του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ΕΠΟ Κ. Σ. Πιλάβιο για την προσφορά του ιδίου, αλλά και την επιτυχία της ελληνικής ομάδας να προκριθεί στο Μουντιάλ. Δίπλα του ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου κ. Κ. Κουτσούκος.
|download file .jpg 80 KB|


Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης με τον γιο του Αλέξανδρο στην εκδήλωση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για τα 100 χρόνια Ελληνικού Οδηγισμού. Δίπλα του ο πατέρας Νικόλαος, η Τοπική Έφορος του Δ.Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού κα Αγγελική Κόκκαλη. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων κα Ε. Λέκκα, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Ν. Πέππα; Και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης κ. Γιαν. Πουλόπουλος.
|download file .jpg 135 KB|


Ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι πρόσκοποι Αμαρουσίου.
|download file .jpg 155 KB|
Ο Δήμαρχος ανταλλάσσει ευχές με τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ Αμαρουσίου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file. jpg 107 KB|
Με πλούσιες εκδηλώσεις από συλλόγους και φορείς της πόλης μας, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη και μελών της διοίκησης έκλεισε ο πρώτος μήνας του χρόνου. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, να ακούσει τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή τους, αλλά και να τους ενημερώσει για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.


Σύλλογος Αθμονέων
• ‘Ένα όμορφο και ευχάριστο μεσημέρι την Κυριακή 31  Ιανουαρίου πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου Αθμονέων, στην εκδήλωση για τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του συλλόγου.
Παρών στην εκδήλωση ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Δ. Καρλαύτη και κα  Ρ. Χαλιώτη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης κ. Γ. Πουλόπουλο και την Αντιπρόεδρο κα. Κ. Ιωάννου και την πρόεδρο του Οργανισμού Μουσείων κα Ε. Λέκκα.
Στον χαιρετισμό του προς στους παρευρισκόμενους ο κ Δήμαρχος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο των Αθμονέων, ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της πόλης, ενώ απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του Συλλόγου κα  Μαρούλα Χατζηδημητράκη υπογράμμισε ότι βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή και έχει βοηθήσει το σύλλογο σε όλες τις δράσεις του, ενώ  της ευχήθηκε να είναι ακόμη για πολλά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου. Από την πλευρά της η κα Χατζηδημητράκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και σημείωσε ο σύλλογος είναι κοντά στην διοίκηση Πατούλη.                   


  Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στούντιο Α’
• Την ίδια ημέρα, ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στούντιο Α’ στη Σικιαρίδειο Ίδρυμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώθηκε έκθεση έργων ζωγραφικής των κατοίκων της περιοχής, καθώς και έκθεση έργων των παιδιών του Σικαριδείου Ιδρύματος.
Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης μιλώντας στους παρευρισκόμενους ανέφερε ότι έχει δοθεί προτεραιότητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και αυτό αποδεικνύεται από την διαρκή παρουσία των συνεργείων του Δήμου στην περιοχή που συνδέουν τα νοικοκυριά με το κεντρικό αγωγό αποχέτευσης, ενώ υποσχέθηκε ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε να μην μείνει κανένα νοικοκυριό χωρίς αποχέτευση. Παράλληλα πρόσθεσε ότι δίνεται προτεραιότητα  σε όλα τα θέματα της περιοχής και του συλλόγου όπως μεταξύ άλλων και το θέμα της αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ. Καρλαύτης και κα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Σταθούλης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης  κ. Πουλόπουλος.        


Εξωραϊστικός Σύλλογος Αναβρύτων Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Δημήτριος»     
• Παρουσία  του Δήμαρχου κ. Πατούλη και πλήθος κατοίκων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αναβρύτων Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Δημήτριος».  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής μεταξύ των οποίων και το θέμα  της οριοθέτησης του ρέματος Σαπφούς, το οποίο είναι από τα χρόνια προβλήματα που απασχολεί τους κατοίκους,  εξαιτίας του ότι υπάρχουν πολλά σπίτια στην παραρεμάτιο περιοχή.  Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους κατοίκους για την πορεία της οριοθέτησης, καθώς και για την εξέλιξη του θέματος του Ιερού Ναού Ταξιαρχών και Αγίου Δημητρίου που πρόκειται να ανεγερθεί στην περιοχή. Και τα δύο αυτά θέματα απασχολούν πολλά χρόνια τους κατοίκους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.Καρλαύτης και κα Χαλιώτη και ο υπεύθυνος των Τεχνικών έργων κ. Επαμ. Γαρδέλης.   


 Σύλλογος Αγ. Ιωάννη  
• Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου ʼγιος Ιωάννης της περιοχής ʼγιος Ιωάννης Πέληκα αντάλλαξαν ευχές  με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου και τους κατοίκους, μέσα σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, και οι Αντιδήμαρχοι Καρλαύτης, Χαλιώτη και οι Δημοτικού Σύμβουλοι Ιων. Πουλόπουλος, Αντ. Παρτσινέβελος, Ελ. Λέκκα και  Κ. Ιωάννου.          Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου
• Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη.
Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε η βράβευση του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιου τόσο για  την προσφορά του ιδίου, όσο και για την επιτυχία της πρόκρισης της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ. Το βραβείο απένειμε στο κ. Πιλάβιο εκ μέρους του συλλόγου ο κ. Πατούλης.
Παράλληλα ο σύλλογος βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη  χρονιά στις κατηγορίες των εθνικών τους ομάδων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Πέππας, ο  γ.γ. του Γυμναστικού Συλλόγου και Πρόεδρος τους Αθλητικού Οργανισμού κ. Σταθούλης,  τα μέλη του συλλόγου κκ. Ζήκος και Κάββαλος, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κυκλοφορίας και Συγκοινωνίας και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης αντίστοιχα, καθώς και οι κες Λέκκα και Ιωάννου.


Σώμα Ελλήνων Προσκόπων             
• Στην εκδήλωση του εορτασμού για τα  100 χρόνια προσκοπισμού στην Ελλάδα, που διοργάνωσαν οι πρόσκοποι Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από την κα Χαλιώτη, και κα Λέκκα και του κ.κ. Πουλόπουλο, Σταθούλη, Καρλαύτη και Πέππα. 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε αφιέρωμα στις εξορμήσεις και τις δραστηριότητες των παλαιότερων προσκόπων Μαρουσιωτών. Παρουσιάστηκαν επίσης οι δραστηριότητες  των προσκόπων για το έτος 2009.
Στον χαιρετισμό ο Δήμαρχος μίλησε με θερμά λόγια για το εθελοντικό έργο που επιτελούν οι πρόσκοποι  και τους υποσχέθηκε πως ότι και να χρειασθούν και με οποιοδήποτε τρόπο ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι κοντά τους. Παραλλήλισε μάλιστα το εθελοντικό έργο που προσφέρουν οι γιατροί μέσα από το  Διαδημοτικό Δίκτυο Δομών Υγείας ΟΤΑ, του οποίου έχει την τιμή να είναι πρόεδρος, αναπτύσσοντας δράσεις για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.                           


       Επίσης ο κ. Δήμαρχος συνοδευόμενος από μέλη της διοίκησης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις των Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων, των Διοικητικών Υπαλλήλων του ΙΚΑ και της Β4 ΝΟΔΕ.


  


Ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο
κ. Δ. Καρλαύτη και τον κ. Π. Πανταζή μέλος του
Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων,
Δημοτικό Σύμβουλο Πεύκης.
|download file .jpg 84 KB|
Στην εκδήλωση της Β4 Νομαρχιακής ΝΟΔΕ ο
Δήμαρχος Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της Β4
ΝΟΔΕ κ.  Δ. Καρλαύτη.
|download file .jpg 100KB|


  

Μετάβαση στο περιεχόμενο