Εκδήλωση της Ιαπωνικής Πρεσβείας «Ιαπωνικές Πολεμικές Τέχνες – Η Ομορφιά της Τεχνικής και της Φόρμας» υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας διοργανώνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στις 11 π.μ. επίδειξη ιαπωνικών πολεμικών τεχνών (karate, iaido και kendo). Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο Δαΐς στα εκπαιδευτήρια Δούκα (Μεσογείων 151, Μαρούσι).


Μεγάλοι Έλληνες δάσκαλοι, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Καρυπίδης, κάτοχος ρεκόρ στο Guinness World Records, θα παρουσιάσουν διάφορες παραδοσιακές πολεμικές τέχνες.


Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο των παραδοσιακών ιαπωνικών πολεμικών τεχνών και την ομορφιά της τεχνικής και της φόρμας (kata).


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Το πρόγραμμα της επίδειξης έχει ως εξής:
  • Aiki-jujutsu, Iai- kenpo, από τον Κώστα Καρυπίδη, Aiki-jujutsu 5ο Dan/Shihan, Enshin-ryu iai-kenpo 2 Dan και την ομάδα του


  • Karate, από τον ʼρη Κραββαρίτη, 6ο Dan και προπονητές από την Ελληνική Εθνική Ομάδα κ.α.


  • Kendo, από τα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kendo Iaido Naginata

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών-Koryu Bugei, την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, Ελληνική Ομοσπονδία Kendo Iaido Naginata.


Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το πολιτιστικό τμήμα της Πρεσβείας της Ιαπωνίας (τηλ. 2106709901, e-mail: cultural@embjp.ondsl.gr, http://www.gr.emb-japan.go.jp/)

Μετάβαση στο περιεχόμενο