Εκδήλωση της Ενορίας «Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου» με σκοπό την σίτιση των απόρων

Print Friendly, PDF & EmailΗ  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου κα Ρένα Χαλιώτη με τον Πρωτοπρεσβύτερο Χρήστο Μαρούδα, υπεύθυνο της Ιεράς Μητρόπολης Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου και τον Πατέρα Νικόλαο Μωραϊτη, Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Εκάλης, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

download _.jpg file 180 KB
Σε μία ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα η Ενορία «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συνεστίαση με σκοπό τα χρήματα να διατεθούν για το συσσίτιο των απόρων της Ενορίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι όλων των Ενοριών της πόλης, καθώς και εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Αττικής. Εκ μέρους του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ρένα Χαλιώτη.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχάρη τους ιερείς, το εκκλησιαστικό συμβούλιο και τις εθελόντριες κυρίες της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν στην πόλη και υπογράμμισε την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη στον αγώνα της εκκλησίας για την ενίσχυση των απόρων. Η κα Χαλιώτη επισήμανε επίσης  την πρόθεσή του Δημάρχου να συμβάλει για πολλοστή φορά τόσο προσωπικά όσο και ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής στο θεάρεστο αυτό έργο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο