Εκδήλωση επιβράβευσης των μαθητών για δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθησίας, διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύνδεσμος 21 ΟΤΑ

Print Friendly, PDF & Email

Με την απονομή βραβείων και επαίνων συμμετοχής στους μαθητές των σχολείων Β.ΒΑ τομέα Αττικής, ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21ΟΤΑ) επιβραβεύει τους μαθητές για τις δράσεις περιβαλλοντικής  ευαισθησίας, που ανέπτυξαν εντός του σχολικού περιβάλλοντος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση. Επίσης χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ΣΒΑΠ κ. Γεώργιος Κουράσης. Θα ακολουθήσουν η προβολή video με θέμα: «Πλαστικά –θάλασσα- απώλειες» και ομιλία με θέμα: «Ανακύκλωση. Πράσινα σημεία» από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Νικόλαο Κάββαλο.

Την εκδήλωση θα διανθίσουν δρώμενα από τα Σχολεία των Δήμων – μελών του Συνδέσμου  και ειδικότερα: Το 4ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς, ενώ το 1ο Δημοτικό Ν. Ιωνίας θα ανεβάσει θεατρικό δρώμενο.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των μαθητών, θα διανεμηθούν αναμνηστικά και τσάντες για τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών.

 

Σχετικά αρχείαΗ αφίσα για την εκδήλωση επιβράβευσης των μαθητών για δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθησίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο