Εκατοντάδες παιδάκια εξετάστηκαν από τους εθελοντές οδοντιάτρους του Δημοτικού Πολυιατρείου Αμαρουσίου στο πλαίσιο του προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου που διεξήχθη στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο κατά τη διάρκεια της εξέτασης από την οδοντίατρο Μπ. Μπράινιγκερ.Ο πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Β. Κάββαλος, με την οδοντίατρο Μπ. Μπράινιγκερ στο σημείο της εξέτασης.


 


Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο πραγματοποίησε και φέτος το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου σε περισσότερα από 500 παιδάκια που φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης.


Ο προληπτικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε μεταξύ 2 και 15 Μαΐου από εθελοντές οδοντιάτρους του Δημοτικού Πολυιατρείου σε παιδιά 3,5 ετών και άνω, κατόπιν σχετικής συγκατάθεσης των γονέων τους, προκειμένου να διακριβωθούν τυχόν οδοντικά ή ορθοδοντικά προβλήματα.


Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του οδοντιατρικού ελέγχου στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε τους εθελοντές ιατρούς και το προσωπικό του Δημοτικού Πολυιατρείου για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος, υπογραμμίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της σωστής διάγνωσης στην παιδική ηλικία για την οδοντική Υγεία, βάσει και των επιστημονικών δεδομένων.


Στο πρόγραμμα συμμετείχαν εθελοντικά οι οδοντίατροι Σοφία Θεοδώρου, Αικατερίνη Αδάμ, Αναστασία Καρατζά και Μπάγια Μπράινιγκερ, με την υποστήριξη των υπαλλήλων του Δημοτικού Πολυιατρείου Καίτης Σεβαστή, και Κατερίνας Παπαδοπούλου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο