Εκατοντάδες αθλητές, μέλη του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχαν στο αθλητικό διήμερο που διεξήχθη με πολλή επιτυχία στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & EmailΗ Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη  με τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου που έλαβε το κύπελο στο τουρνουά  HANDBALL.
|download file .jpg 117 Kb|


Οι αθλητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα TAE – KWON –DO του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ρ. Χαλιώτη.
|download file .jpg 101 Kb|


Αθλητές που συμμετείχαν στο εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ με τον Αντιδήμαρχο Σπ. Σατθούλη, την Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Ρ. Χαλιώτη, και μέλη του Οργανισμού μετά το πέρας των αγώνων.
|download file .jpg 137 Kb|


Ένα διήμερο πλούσιο σε αθλητικά δρώμενα με τουρνουά HANDBALL, αγώνες ΤΑΕ – ΚWON – DO και εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο  των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού».

Εκατοντάδες αθλητές του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μέσα από την αγωνιστική διαδικασία, τις γνώσεις και τις τεχνικές που κατέκτησαν στο άθλημα της αρεσκείας τους, με την επίβλεψη και την καθοδήγηση των έμπειρων γυμναστών τους, αποσπώντας το ζωηρό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Με τη συμμετοχή 150 παιδιών Δημοτικού διεξήχθη το τουρνουά HANDBALL στις εγκαταστάσεις τους ΔΑΪΣ, στο πλαίσιο της προώθησης του αθλήματος.  Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ το κύπελο έλαβε το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών στα άθλημα. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας.

Την ίδια μέρα, το Σάββατο 28 Μαϊου 2011, τα παιδιά που συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ΤΑΕ – ΚWON – DO του Αθλητικού Οργανισμού εξετάστηκαν να για αποκτήσουν ζώνη και να ανέβουν βαθμίδα στο άθλημα, στην αίθουσα του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου. 

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά πραγματοποιήθηκε το εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ με τη συμμετοχή περισσότερων των 500 παιδιών. Το πρωτάθλημα διεξήχθη μεταξύ 10 ομάδων παιδιών 5ης και 6ης Δημοτικού και 6 ομάδων παιδιών γυμνασίου.  Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και τουρνουά για παιδιά ηλικίας δημοτικού. Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα χαλιώτη και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλειος Κωνσταντίνου.

Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και για τη συμμετοχή τους στις Γιορτές Αθλητισμού. Παράλληλα μετέφερε το μήνυμα το Δημάρχου  ότι «παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση τα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού θα συνεχισθούν, καθώς ο αθλητισμός παρέχει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν».

Μετάβαση στο περιεχόμενο