Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με εκπροσώπους ΔΣ Συλλόγου Αθμονέων με αφορμή την επανεκλογή του στο αξίωμα για την επόμενη πενταετία

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Αθμονέων.


 


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αθμονέων, προκειμένου να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του στον δημαρχιακό θώκο και την ανάληψη της νέας του πενταετούς διάρκειας δημοτικής θητείας.


Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Αθμονέων -η πρόεδρος Ρούλα Μπόγδανου, η αντιπρόεδρος Έφη Μανιάτη, ο γ.γ. Σπύρος Κουτσούκος, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Δέσποινα Περαντάκου, η έφορος Ελπίδα Τσουκλείδου, και η κοσμήτορας Ελένη Λέκκα-, ευχήθηκαν στον Δήμαρχο κ. Πατούλη, να έχει καλή Υγεία και να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια το ίδιο δυναμικά το έργο του στο Μαρούσι διατυπώνοντας, παράλληλα, ότι ως ο παλαιότερος σύλλογος του Αμαρουσίου θα εξακολουθήσει και στο μέλλον στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας να συνδράμει το έργο της Δημοτικής Αρχής για το κοινό όφελος της πόλης και των κατοίκων της.


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου για τις ευχές τους για μία καλή επόμενη θητεία επιβεβαιώνοντας τη βούληση η καλή συνεργασία να διατηρηθεί και από κοινού να αναληφθούν νέες πρωτοβουλίες και σχέδια στον τομέα του πολιτισμού για την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ιστορίας της πόλης του Αμαρουσίου.


Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν και θέματα που σχετίζονται με την καλύτερη λειτουργία και την προώθηση του έργου του συλλόγου ως προς τη χρήση του χώρου της Βορέειου Βιβλιοθήκης με στόχο, μεταξύ άλλων, και τη λιγότερο δυνατή παρεμπόδιση των παράλληλων δραστηριοτήτων της βιβλιοθήκης.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο