Εγκαινιάστηκε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. μετά την οριστική λύση που έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. παρουσία του Αντιδημάρχου Δ. Σμυρνή, της Αντιπροέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ρ. Χαλιώτη, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ.Καρλαύτη και του Γ.Γ.του Δήμου Μ. Χρηστάκη. 
    
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μικρούς φίλους που φιλοξενούνται στο Βρεφονηπιακό Σταθμό, την υπεύθυνη του Σταθμού Ελ. Καραχάλιου και παράγοντες  του Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. παρόντος του Γ.Γ. του Δήμου Μ. Χρηστάκη


 


Εγκαινιάστηκε επίσημα σήμερα ο Βρεφονηπιακός Σταθμός που φιλοξενεί τα παιδιά των εργαζομένων στο Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας / Κλάδος Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ (Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω.), μετά την οριστική λύση που έδωσε σε εκατοντάδες εργαζόμενους γονείς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με την υπογραφή της άδειας λειτουργίας του Σταθμού, βάζοντας τέλος σε μία μακροχρόνια εκκρεμότητα 13 ετών.             


Προσκεκλημένος από τη Διεύθυνση του Σταθμού, ο κος Πατούλης παρέστη στην τελετή του αγιασμού, πλαισιωμένος από τον Αντιδήμαρχο κο Δημήτρη Σμυρνή, την Αντιπρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ρένα Χαλιώτη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κο Δημήτρη Καρλαύτη και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου κο Μιχάλη Χρηστάκη.             
« Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα για εμάς, αλλά και για εσάς τους εκατοντάδες γονείς που μπορείτε πλέον να αφήσετε τα παιδιά σας σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον» υπογράμμισε ο κος Πατούλης στο χαιρετισμό του.
«Υψηλή προτεραιότητά μας – πρόσθεσε- είναι η υποστήριξη και η εξυπηρέτηση κάθε εργαζόμενης μητέρας. Στους 13 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς που λειτουργούν στο Δήμο μας, προσφέροντας στα παιδιά που φιλοξενούν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προστίθεται και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός που σήμερα εγκαινιάζουμε και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που πετύχαμε να δώσουμε ένα οριστικό τέλος στην πολύχρονη ταλαιπωρία των γονέων που τα παιδιά τους φιλοξενούνται σε αυτό το σταθμό. Αποδείξαμε ότι είμαστε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε το ίδιο να πράττουμε και στο μέλλον, αναπτύσσοντας μία εποικοδομητική και στενότερη συνεργασία. Αγκαλιάζουμε τα παιδιά που φιλοξενούνται στο σταθμό και θα μεριμνήσουμε ώστε να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών που διοργανώνουμε στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς»  
Κλείνοντας, ο κος Πατούλης έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του προς τους υπεύθυνους του σταθμού για καλή επιτυχία στο έργο τους.


Η υπεύθυνη του Βρεφονηπιακού Σταθμού κα Ελένη Καραχάλιου εξέφρασε εκ μέρους όλων θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την καίρια συμβολή του, να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να προηγηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε σήμερα 250 παιδιά να φιλοξενούνται στο σταθμό.
Σε πρώτη φάση, μετά από παρέμβαση του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη 16 βρέφη από οικογένειες της πόλης του Αμαρουσίου φιλοξενούνται στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω.   


Σημειώνεται ότι η έγκριση για τη λειτουργία του Σταθμού που βρισκόταν σε εκκρεμότητα 13 χρόνια δόθηκε από το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη, καθώς με το νόμο του Καλλικράτη η άδεια λειτουργίας αποτελεί πλέον αρμοδιότητα των Δήμων.       


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο