Εγκαινιάστηκε η Γ’ Έκθεση των Τμημάτων Ζωγραφικής & Πορτραίτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία πλήθους φίλων της εικαστικής τέχνης, εγκαινιάστηκε η  Γ’ Έκθεση των Τμημάτων Ζωγραφικής & Πορτραίτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Κέντρου με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης ενός ακόμη επιτυχημένου κύκλου σπουδών.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη από καρδιάς τους καθηγητές των τμημάτων και τους σπουδαστές για το υψηλό επίπεδο  των έργων ζωγραφικής που εκτίθενται στην έκθεση, σημειώνοντας ότι το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού θα συνεχίσει, με την ολόψυχη υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής, να αποτελεί σημείο αναφοράς καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης στο Μαρούσι.

Παρόντες στην εκδήλωση οι δάσκαλοι των τμημάτων Ελένη Γραφάκου, Μαριλένα Παυλοπούλου και Γιώργος Σεκόφσκυ που συνόδευσαν μαζί με τους σπουδαστές το Δήμαρχο Αμαρουσίου κατά την περιήγησή του στην έκθεση.

Παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.

 Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015. Ώρες λειτουργίας 10:00 -13:00 και 17:00 -20:00. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.


Στιγμιότυπο 2 από τα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.


Στιγμιότυπο 3 από τα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.


Στιγμιότυπο 4 από τα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο