Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Κ. Ντάλλα, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & EmailΗ Δημοτική Σύμβουλος Ρ. Χαλιώτη, η οποία εκπροσώπησε το Δήμαρχο Αμαρουσου΄Γ. Πατούλη στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τον δημιουργό των έργων Κ. Ντάλλα.Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Κ. Ντάλλα.


Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Ντάλλα, η τρίτη κατά σειρά ατομική έκθεση του δημιουργού και η πρώτη προσωπική έκθεση με ελαιογραφία, παρουσία πλήθους φίλων της εικαστικής τέχνης, με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη για την καθημερινότητα του πολίτη κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του προς το δημιουργό για καλή επιτυχία στη διοργάνωση της έκθεσης και στις εικαστικές δημιουργίες του. Παράλληλα συνεχάρη τον κο Ντάλλα για τα αξιόλογα έργα ελαιογραφίας που εκτίθενται στην έκθεση, σημειώνοντας ότι Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει κάθε αξιόλογη προσπάθεια που προάγει τον πολιτισμό και την εικαστική σκέψη και δημιουργία στη χώρα μας.
Ο κος Ντάλλας εξέφρασε την ικανοποίησή του και τις θερμότατες ευχαριστίες του προς το πρόσωπο του Δημάρχου κο Γιώργο Πατούλη για την υποστήριξή του στη διοργάνωση της παρούσας έκθεσης, καθώς και για τις προηγούμενες αντίστοιχες διοργανώσεις.


Ο καλλιτέχνης επέλεξε η συλλογή των έργων να είναι πολυθεματική με στοιχεία ρομαντισμού, επηρεαζόμενος από την έλξη της φύσης και τη μαγεία της συνύπαρξης αντιθέσεων χρωμάτων και τόνων. Θεματικές έργων με θάλασσα, πουλιά, τοπία, είναι μερικές από τις δημιουργίες που θα απολαύσει ο επισκέπτης.


Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό ές τις 27 Οκτωβρίου 2013 και λειτουργεί καθημερινά από 10:00 – 14:30 και από 18:00 -22:00.

Μετάβαση στο περιεχόμενο