Εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου το νέο κτήριο του κεντρικού ΚΕΠ

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης εγκαινιάζει το νέο κτήριο του κεντρικού ΚΕΠ, μαζί με τον αντιδήμαρχο κ.Γ.Ιατρίδη και τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ.Ν.Γαρδέλη, Γ.Πουλόπουλο και Δ.Καμπούκο.
|download file .jpg 134 KB|


Αμέσως μετά τα εγκαίνια του νέου κτηρίου, το ΚΕΠ λειτούργησε κανονικά για όσους πολίτες ήθελαν να εξυπηρετηθούν.
|download file .jpg 110 KB|


Ο κ.Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στον κόσμο που έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του νέου κτηρίου του ΚΕΠ.
|download file .jpg 164 KB|


Το νέο κτήριο στο οποίο στεγάζονται πλέον οι υπηρεσίες του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Αμαρουσίου, εγκαινίασε χθες, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης.


Το νέο κτήριο βρίσκεται στην οδό Χατζηαντωνίου 10, σε ένα σύγχρονο, φιλικό προς τον πολίτη και λειτουργικό  χώρο.


Ένα χώρο που καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μας στις συναλλαγές τους με τη δημόσια διοίκηση, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και την αναμονή.


Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο κ.Πατούλης, «φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσει ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο, που θα δώσει λύσεις στις περίπλοκες, δαπανηρές και χρονοβόρες διαδικασίες που σε αρκετές περιπτώσεις απαιτεί ο κρατικός μηχανισμός.


Αποτελώντας, παράλληλα, τη γέφυρα επικοινωνίας του πολίτη με το κράτος.


Και με αυτό το ΚΕΠ, όπως και με τα δύο νέα που δημιουργήσαμε το 2007 στο Ανατολικό Μαρούσι, στην περιοχή της Κοκκινιάς και στην πλατεία των Εργατικών Πολυκατοικιών, υπηρετούμε στην πράξη το στόχο μας για τη δημιουργία ενός Ισχυρού Δήμου, με ανθρώπινο πρόσωπο.


Ενός Σύγχρονου Δήμου, κοντά στον πολίτη».


Επίσης ο κ.Πατούλης αναφέρθηκε στο εργασιακό των υπαλλήλων των ΚΕΠ, τονίζοντας πως «σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη λειτουργία των ΚΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου παίζει το γεγονός πως στελεχώνονται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους υπαλλήλους.


Και με την ευκαιρία αυτή θέλω να σημειώσω ότι μέχρι το 2007, ο Δήμος Αμαρουσίου κατείχε το αρνητικό προνόμιο να είναι ο μόνος Δήμος σε όλη την Ελλάδα που δεν είχε μόνιμο προσωπικό στα ΚΕΠ του, γιατί δεν είχε προκηρύξει μόνιμες θέσεις με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ.


Αυτό το αρνητικό προνόμιο προσπαθήσαμε ως νέα διοίκηση να το αντιμετωπίσουμε και να το διορθώσουμε, έτσι ώστε να δοθεί επιτέλους μια λύση που θα διασφαλίζει και την απρόσκοπτη λειτουργία ενός πολύ πετυχημένου θεσμού για τη δημόσια διοίκηση, αλλά και το εργασιακό μέλλον των εργαζόμενων στα ΚΕΠ».


Στα εγκαίνια του νέου κτηρίου του ΚΕΠ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μ.Μαραγκάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. κ.Δ.Καρλαύτης και Γ.Ιατρίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.Ν.Γαρδέλης, Θ.Βελής, Δ.Καμπούκος και Γ.Πουλόπουλος.


Μετάβαση στο περιεχόμενο