Εγκαίνια 2ης πεζογέφυρας στο Μαρούσι: Ένα σημαντικό έργο – αίτημα δεκαετιών των κατοίκων, που λύνει το πρόβλημα ασφαλούς μετακίνησης γίνεται πράξη

Print Friendly, PDF & Email

Νέα ώρα εγκαινίων – Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, 12 μ.μ.


Η δεύτερη πεζογέφυρα που θα ενώνει το Ανατολικό Μαρούσι, ενός σημαντικού σε πυκνότητα πληθυσμού τμήματος του Αμαρουσίου, με το εμπορικό κέντρο της πόλης, γίνεται πράξη. Χάρη στις πολύχρονες επίμονες προσπάθειες του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ένα έργο-αίτημα των κατοίκων επί δεκαετίες έπειτα από πολλά τροχαία συμβάντα, είναι έτοιμο για να παραδοθεί προς χρήση στους πολίτες.


Τη νέα πεζογέφυρα θα εγκαινιάσουν από κοινού τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12 μ.μ. η Δημοτική Αρχή και ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.


Της τελετής του αγιασμού και των εγκαινίων θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος.


Τα εγκαίνια της νέας πεζογέφυρας που δημιουργεί συνθήκες ασφαλούς μετακίνησης των πεζών και κυρίως των εκατοντάδων παιδιών που μετακινούνται καθημερινά από το Ανατολικό Μαρούσι στην άλλη πλευρά της πόλης, θα πραγματοποιηθούν στη συμβολή της Λεωφ. Κηφισίας και Αναβρύτων.


Πρόκειται για ένα έργο χρηματοδοτούμενο αποκλειστικά από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ στους δημότες και κατοίκους της πόλης του Αμαρουσίου έπειτα από σειρά μελετών και πίεση της Δημοτικής Αρχής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο