Εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Αμαρουσίου με μεγάλη συναυλία του Κώστα Μαρτάκη, Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00, Πλατεία ΗΣΑΠ

Print Friendly, PDF & Email

Το Μαρούσι υποδέχεται τη πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα, με μια φαντασμαγορική γιορτή.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2009, στις 7 το απόγευμα, τα εγκαίνια του Χωριού του Αη Βασίλη και των εορταστικών εκδηλώσεων στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού θα σηματοδοτήσουν την έναρξη της πιο μεγάλης γιορτής που θα ζήσει η πόλη.


Το Χωριό του ʼη Βασίλη, στολισμένο και φωτισμένο, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και με τα ξύλινα σπιτάκια, με το τρενάκι και με τις φουσκωτές κατασκευές, προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα.


Ο ουρανός θα γεμίσει με μικρές φωτεινές εκρήξεις και η νύχτα θα γίνει μέρα όταν θα αρχίσουν να πέφτουν τα πυροτεχνήματα σαν βροχή. Μαζί με το χιόνι που θα εκτοξεύεται από δέκα μηχανές εκτόξευσης θα δημιουργηθεί ένα μοναδικό τοπίο που θα μας μεταφέρει στον μακρινό βορά και στο φυσικό περιβάλλον του Αη Βασίλη.


Η βραδιά των εγκαινίων επιφυλάσσει τρελό ξεφάντωμα και κέφι με τον αγαπημένο τραγουδιστή της νεολαίας, τον Κώστα Μαρτάκη.

Τα φετινά Χριστούγεννα στο Μαρούσι θα είναι πραγματικά αξέχαστα. Σας περιμένουμε τη βραδιά των εγκαινίων για να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε!

Μετάβαση στο περιεχόμενο