Εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων Με Αναπηρία Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email|download file .pdf 4 mb| 


 


Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010


Με σύνθημα του αλλά και κοινή πεποίθηση όλων «Ίσα δικαιώματα, ίσες ευκαιρίες για όλους», ο Δήμος Αμαρουσίου προχωρά στην έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ) στην πόλη μας.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010 και ώρα 18:30, σε κτήριο επί της οδού Ζήνωνος Ελεάτου 10, όπισθεν μαιευτηρίου ΙΑΣΩ.

Με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας του ΚΔΑΠ, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης αναφέρει: «Ως Δημοτική Αρχή, λαμβάνουμε ιδιαίτερη μέριμνα για τους συμπολίτες μας με αναπηρία και τις οικογένειές τους, στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής τους, να διευκολύνουμε τη συμμετοχή τους στην κοινωνική και πολιτική ζωή και να τους διασφαλίσουμε το δικαίωμά τους για δουλειά και αξιοπρεπή διαβίωση. Με κοινή μας πεποίθηση και σύνθημα “Ίσα δικαιώματα, ίσες ευκαιρίες για όλους”, εγκαινιάζουμε στο Μαρούσι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία, που θα είναι στη διάθεση όσων το χρειάζονται. Είμαστε κοντά στα άτομα με αναπηρία, σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ήμασταν ο πρώτος Δήμος της χώρας που προχώρησε στην απαλλαγή από την καταβολή πληρωμής δημοτικών τελών για τους συμπολίτες μας με αναπηρία, ενώ το έμπρακτο ενδιαφέρον μας πιστοποιεί επίσης και το γεγονός ότι στον Δήμο μας απασχολούνται σήμερα δεκάδες  εργαζόμενοι, άτομα με αναπηρία. Είμαστε σε αναλογία πληθυσμού ο Δήμος που απασχολεί το μεγαλύτερο ποσοστό».
 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο