Εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στο Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου»

Print Friendly, PDF & Email

Με το Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και  των αθλητικών υποχρεώσεων της ομάδας μπάσκετ του Σωματείου.

Μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ για τις επιτυχίες  τους, που κάνουν -όπως ανέφερε-  υπερήφανο το Μαρούσι και ευχήθηκε από καρδιάς στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Αντώνη Τσέκενη «η «Νίκη Αμαρουσίου» να προχωρήσει ακόμη πιο δυνατά τη νέα σεζόν.»
 «Είμαστε δίπλα σας, στηρίζουμε την προσπάθεια σας και όλοι μαζί θα χειροκροτήσουμε και θα επιβραβεύουμε κάθε σας νέα επιτυχία. «Καλό Καλοκαίρι», καλή ξεκούραση σε όλους» ευχήθηκε  ο κ. Πατούλης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) κ. Νικόλαος Πέππας και ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης.              

 

Σχετικά αρχεία



Εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στο Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου»


Με το Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και των αθλητικών υποχρεώσεων της ομάδας μπάσκετ του Σωματείου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο