Εβδομάδα Βιβλίου και Πολιτισμού από 23 έως 28 Ιουλίου στο Golden Hall υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Έως και 90% προσφορές σε πολυσυζητημένα βιβλία!


Μία εβδομάδα Βιβλίου και Πολιτισμού ξεκινάει στο Golden Hall με μοναδικές προσφορές και ιδιαίτερες εκδηλώσεις. Το «ΣΚΑΪ Βιβλίο», σε συνεργασία με την Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟS σας προσκαλούν από τη Δεύτερα 23 Ιουλίου έως το Σάββατο 28 Ιουλίου να ανακαλύψετε μοναδικούς τίτλους και αγαπημένους συγγραφείς στον 1ο όροφο του Golden Hall με προσφορές που αγγίζουν έως και το 90%. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.


Στο πλαίσιο της εβδομάδας Βιβλίου και Πολιτισμού του Golden Hall, ξεφυλλίζονται μαζί με τους αναγνώστες, οι σελίδες τους φετινού καλοκαιριού:
  • Τη Δευτέρα 23/7 η Λένα Μαντά, παρουσιάζει το βιβλίο «Όσο αντέχει η ψυχή», Εκδόσεις Ψυχογιός (ώρα 19:00)


  • Τη Τετάρτη 25/7 ο Διονύσης Σαββόπουλος, αφηγείται αποσπάσματα από την «Μυθολογία» και τις ιστορίες του Ησιόδου (για παιδιά), Εκδόσεις Καθημερινή (ώρα 19:00)


  • Την Πέμπτη 26/7 η Αθηνά Μπίνιου, αφηγείται με συνοδεία ζωντανής μουσικής «Το πανηγύρι των πουλιών», Εκδόσεις Πατάκη (ώρα 19:00)


  • Και το Σάββατο 28/7 γνωριμία με το Σπασίκλα! σε ένα διαδραστικό event με δραματοποίηση και παιχνίδι παρουσιάζεται «Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα», Εκδόσεις Ψυχογιός (ώρα 12:30)
    Κάντε ένα διάλειμμα από τη βόλτα σας στα μαγαζιά του Golden Hall και ταξιδέψτε στο μαγευτικό κόσμο του βιβλίου κάθε μέρα από τις 10:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο