Δύο παιδικές θεατρικές παραστάσεις του Χάρη Ρώμα στο Μαρούσι, με τίτλο: «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες»

Print Friendly, PDF & Email

 Την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», σε σκηνοθεσία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Χάρη Ρώμα και με πρωταγωνιστή τον ίδιο, στο ρόλο του Φιλέα Φογκ, διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

 «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ιούλιου Βερν, θα παρουσιασθεί σε δύο παραστάσεις για όλους στο Αμφιθέατρο ΟΤΕ Academy (Πέλικα & Σπάρτης 1, Ψαλίδι, Μαρούσι) και ειδικότερα, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, στις 12 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα. 

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στις 09:30 το πρωί και στις 11:30 το μεσημέρι θα προβληθούν δύο παραστάσεις για τους μαθητές της Στ’ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.      

 
Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το ομώνυμο βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές, «ζωντανεύει» στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση, αλλά και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα.
 Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι- παράσταση-, που με οδηγό τον Φιλέα Φογκ  θα μας γνωρίσουν όλο τον κόσμο!

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια αποτυπώνουν  την μαγεία και των 5 Ηπείρων δίνοντάς μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε μαγικές χώρες  και άλλους λαούς!

Αξίζει εδώ να τονίσουμε ότι ο ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής Φιλέας Φογκ (Χάρης Ρώμας)  σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την Ελλάδα, μία από τις πιο αρχαίες  χώρες του κόσμου!

Το τραγούδι του έργου έχει γράψει ο αγαπητός Γιάννης Ζουγανέλης  (μουσική), σε στίχους Χάρη Ρώμα και το ερμηνεύουν στη παράσταση οι δυο τους. Μαζί με τον Χάρη Ρώμα συμπρωταγωνιστούν οι θαυμάσιοι: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη, Λεωνίδας Κουλουρής και Σάββας Γραμματικός.

Τέλος σημειώνεται ότι για τις ανάγκες της παράστασης ο Χάρης Ρώμας, θέλοντας να παρουσιάσει τον Φιλέα Φογκ σαν ένα είδος μάγου, έκανε μαθήματα ταχυδακτυλουργίας με τον ειδικό του είδους Amazing Dio.

Μετάβαση στο περιεχόμενο