Δύο εξαιρετικές παιδικές παραστάσεις παρουσίασαν τα τμήματα θεατρικού παιχνιδιού του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππα χειροκροτούν την παράσταση «Η Λίμνη των Κύκνων» που παρουσίασαν οι μικροί «ηθοποιοί» των τμημάτων θεατρικού παιχνιδιού.
|download file .jpg 121Kb|


Ο κ. Δήμαρχος με τη σύζυγό του, τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης κ. Πέππα και τη δασκάλα των παιδιών κ.Φ.Βαλάση, μετά το τέλος της παράστασης.
|download file .jpg 134Kb| 


 


Με δύο εξαιρετικές παραστάσεις, έκλεισε η φετινή χρονιά για τα τμήματα θεατρικού παιχνιδιού παιδιών 6-12 χρονών του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.


Οι παραστάσεις «Ο κόσμος των γάτων & το μαγικό φίλτρο» και «Η λίμνη των κύκνων», που δόθηκαν στο κλειστό θέατρο του Αμαλίειου την Κυριακή 30 Μαΐου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ.Πατούλη και του Προέδρου του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππα, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών που γέμισαν το θέατρο.


Μετά το τέλος των παραστάσεων, ο κ.Πατούλης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στην δασκάλα των 50 παιδιών που συμμετείχαν όλη τη χρονιά στα τμήματα, κ. Φ. Βαλάση, και προέτρεψε τα παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα θεατρικά δρώμενα, μέσα από τα τμήματα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού.


 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο