Δωρεά τροφίμων του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση» σε 100 άπορες οικογένειες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση», κ. Δημήτρης Αφεντούλης, κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Κατά την παραλαβή των πρώτων δεμάτων τροφίμων του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση», από προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου.


 


 


Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Γ. Πατούλη και του Γραμματέα του Ιδρύματος Δ. Αφεντούλη


Σύμβαση για τη δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο εκπρόσωπος του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση», Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, κ. Δημήτρης Αφεντούλης, με σκοπό την ανακούφιση 100 οικογενειών του Δήμου Αμαρουσίου που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα αναγκαία για τη διαβίωσή τους.


Βάσει της σύμβασης που υπεγράφη με συμβαλλόμενους την «Τράπεζα Τροφίμων – Ίδρυμα για την καταπολέμηση της Πείνας», το «Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση» και το Δήμο Αμαρουσίου, το «Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση» ανέλαβε για έναν χρόνο, σε μηνιαία βάση, να χορηγεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου 150 δέματα με διάφορα είδη διατροφής, αρχής γενομένης από σήμερα που έγινε και η πρώτη παραλαβή από το προσωπικό του παντοπωλείου.


Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης, ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την προσφορά του με την οποία ενώνουμε στην πράξη τις δυνάμεις μας σε μία κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας θα φροντίσουν για τη διάθεση των τροφίμων στις οικογένειες που έχουν ανάγκη δίνοντας προτεραιότητα στις μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, νοικοκυριά χωρίς εισοδήματα και πολίτες που έχουν πληγεί από την ανεργία».


Εκ μέρους του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση» ο κ. Δημήτρης Αφεντούλης, αφού συνεχάρη το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, για την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων προς όφελος των αδύναμων πολιτών, προσέθεσε: «στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Είναι Καθήκον μας’ που υλοποιούμε ως Ίδρυμα για την ανακούφιση εκατοντάδων οικογενειών στην Ελλάδα που μαστίζονται από την κρίση, εντάσσουμε από σήμερα στα προγράμματα επισιτιστικής βοήθειας περισσότερους από 250 συνανθρώπους μας που διαμένουν στο Δήμο Αμαρουσίου, έναν Δήμο με τον οποίο μας συνδέουν διαχρονικοί και στενοί δεσμοί συνεργασίας».


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο