Δωρεάν φροντιστηριακή υποστήριξη σε αδύναμους οικονομικά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από τον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ΔΟΜΗ

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Κέντρο Σύγχρονης Διδασκαλίας και Μελέτης ΔΟΜΗ που δραστηριοποιείται στο Μαρούσι σε μια προσπάθεια να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών και των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες, προσφέρει σε 10 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για την καλύτερη προετοιμασία τους ενόψει των εξετάσεων.


Η προσφορά αφορά αποκλειστικά σε μαθητές οικογενειών με αποδεδειγμένο χαμηλό εισόδημα, από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου και περιλαμβάνει δωρεάν μαθήματα από τώρα και μέχρι τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς.


Το Κέντρο Σύγχρονης Διδασκαλίας και Μελέτης ΔΟΜΗ βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δήμητρος 17 & Πλαστήρα.


Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του εκπαιδευτικού φορέα ΔΟΜΗ για την ευγενική προσφορά προς τις οικογένειες της πόλης που πλήττονται από την κρίση.


Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου στο τηλ. 2132038294.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο