Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρισμα Κοιλιακής Αορτής προσφέρεται στα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, από το Δήμο Αμαρουσίου και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ώστε όλοι οι πολίτες της Αττικής να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και φροντίδας

  Πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού ελέγχου για Ανεύρισμα Κοιλιακής Αορτής πραγματοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και κυρίως για άνδρες, αλλά και γυναίκες, άνω των 65 ετών με προδιαθεσικούς για ανεύρισμα παράγοντες           (καπνιστές και υπερτασικούς).

Οι προληπτικές εξετάσεις ξεκίνησαν σήμερα, στο Κεντρικό ΚΑΠΗ (Περικλέους 22, Μαρούσι) από ιατρική ομάδα, της οποίας ηγείται ο Ομότιμος Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής ΕΚΠΑ Χρήστος Δ. Λιάπης.

Παρών στην έναρξη του προγράμματος ήταν ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη ευχαρίστησε τον Καθηγητή κ. Λιάπη και την ιατρική ομάδα για την εθελοντική τους προσφορά στα μέλη του ΚΑΠΗ και προέτρεψε τα μέλη του ΚΑΠΗ να συμμετέχουν στις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, καθώς όπως ανέφερε, η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές και γίνεται εύκολα με την κλινική εξέταση και με τη βοήθεια των υπερήχων.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο μήνυμα του σημειώνει:
«Η πρόληψη της υγείας των πολιτών και ο προσυμπτωματικός έλεγχος βρέθηκαν στις πρώτες προτεραιότητές μας από την έναρξη της ενασχόλησης μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στο Δήμο Αμαρουσίου με την υλοποίηση στοχευμένων προγραμμάτων και αναπτύσσοντας συνεργασίες με φορείς της υγείας, φροντίσαμε για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των συμπολιτών μας μας κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα των ανασφάλιστων και οικονομικά ευάλωτων. Ευχαριστούμε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και τον καταξιωμένο Ομότιμο Καθηγητή κ.Λιάπη για τη συνεργασία και την προσφορά τους στα μέλη των ΚΑΠΗ μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ώστε όλοι οι πολίτες της Αττικής να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και φροντίδας.»                       

Οι προληπτικές εξετάσεις για ανεύρισμα κοιλιακής αορτής πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, κατόπιν ραντεβού, στο Κεντρικό ΚΑΠΗ.Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106142248.

 

Σχετικά αρχείαΔωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρισμα Κοιλιακής Αορτής προσφέρεται στα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, από το Δήμο Αμαρουσίου και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Μετάβαση στο περιεχόμενο