Δωρεάν επαναμέτρηση οστικής πυκνότητας από το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου στα μέλη του συλλόγου Σωρού – Λάκκα Κόττου «Άγιος Ελευθέριος»

Print Friendly, PDF & EmailΝέες μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου σε συνεργασία το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας στα μέλη του συλλόγου «ʼγιος Ελευθέριος». (φωτογραφία αρχείου)
|download file .jpg 71 Kb|


Νέες μετρήσεις οστικής πυκνότητας διενεργεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011 το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου στα μέλη του εξωραϊστικού συλλόγου Σωρού – Λάκκα Κόττου «ʼγιος Ελευθέριος». Η επαναμέτρηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α.

Στόχος των νέων μετρήσεων είναι η επανεκτίμηση των ασθενών έναν χρόνο μετά από τότε που διενεργήθηκε το πρόγραμμα στα μέλη του συλλόγου, αλλά ταυτόχρονα και η ευαισθητοποίηση νέων μελών του συλλόγου στην πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας και εκτίμησης κινδύνου κατάγματος πραγματοποιούνται δωρεάν στα μέλη του συλλόγου από το χειρουργό ορθοπεδικό και πρόεδρο του Πολυιατρείου του Δήμου Αμαρουσίου Αντώνη Παρτσινέβελο, τη βοηθό μικροβιολόγου του Πολυιατρείου Καίτη Σεβαστή, και την υπεύθυνη του κέντρου Στέλλα Κορκίδη.

Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Αθανάσιο Νησιώτη στο τηλ. 6936699503.

Μετάβαση στο περιεχόμενο