Δυναμικό παρόν της K.E.Δ.Ε. στη Βουλή για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσιάζει αύριο στις 6.30 μ.μ.  στην Επιτροπή της Βουλής τις θέσεις της , στη συζήτηση για την ψήφιση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων κι άλλων φορέων του Δημοσίου

 

Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, όπου ήρθε προς συζήτηση το θέμα που αφορά την ψήφιση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων και την υποχρεωτική δέσμευσή τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, παρέστη αντιπροσωπεία της Κ.Ε.Δ.Ε. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γ. Πατούλη, τον Α’ Αντιπρόεδρο Δ. Καφαντάρη, το Γ.Γ. Γ. Μουράτογλου και το μέλος του Δ.Σ. Ν. Χιωτάκη.

Παρά την αρχική πρόθεση της Κυβέρνησης να συζητηθεί το θέμα σε μια και μόνον συνεδρίαση της Επιτροπής, χωρίς να τοποθετηθούν οι φορείς  και στη συνέχεια να πάει προς ψήφιση στην Ολομέλεια με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος, τελικά ύστερα από τις πιέσεις που άσκησε η Κ.Ε.Δ.Ε. και οι βουλευτές των κομμάτων της Αντιπολίτευσης , αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια ακόμη συνεδρίαση της Επιτροπής, αύριο το απόγευμα στις 6.30. Στη συνεδρίαση αυτή θα τοποθετηθεί ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης, ο οποίος θα παρουσιάσει τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού και τις αντιρρήσεις της πάνω στο περιεχόμενο της ΠΝΠ, όπως αυτές διαμορφώθηκαν κατά το πρόσφατο Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. στις 21 Απριλίου.

 

Σχετικά αρχείαΦωτογραφία (1)

Μετάβαση στο περιεχόμενο