ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 105 Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Ν. Χιωτάκη, Δημοτικούς Συμβούλους και κατοίκους των δύο Δήμων στην παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία του Ο.ΚΑ.ΝΑ.


|download file .jpg 114 Kb|


Πρώτη δικαίωση κατά της εγκατάστασης μονάδας του ΟΚΑΝΑ στο ΚΑΤ μετά τις παρεμβάσεις των Δήμων Αμαρουσίου και Κηφισιάς, αφού ανεβλήθη η διαδικασία ανοίγματος των φακέλων με τις προσφορές για το διαγωνισμό, μετά την παράσταση διαμαρτυρίας των Δημάρχων Γ. Πατούλη και Ν. Χιωτάκη στα γραφεία του Οργανισμού. Στο πλευρό τους και κάτοικοι των δύο Δήμων.Παράσταση διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης μονάδας του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο ΚΑΤ πραγματοποίησαν σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, μαζί με Δημοτικούς Συμβούλους και κατοίκους της περιοχής στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.


Οι κ.κ. Πατούλης και Χιωτάκης πρωτοστάτησαν στην κινητοποίηση των κατοίκων που είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν με αφορμή τη διαδικασία του ανοίγματος των φακέλων με τις προσφορές, για το διαγωνισμό εγκατάστασης της μονάδας του ΟΚΑΝΑ στο ΚΑΤ.


Κατά τη συνάντησή τους με το Γενικό Διευθυντή του ΟΚΑΝΑ Δημήτριο Πλατανιά του εξέφρασαν την αντίθεση των δύο Δήμων και των κατοίκων τους στην εγκατάσταση της μονάδας χορήγησης υποκατάστατων εντός του ΚΑΤ.
Όπως τους ενημέρωσε ο κ. Πλατανιάς η διαδικασία πήρε αναβολή για ημερομηνία που μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί. Στην εξέλιξη αυτή καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισαν οι παρεμβάσεις των δύο Δημάρχων, αλλά και η διοικητική προσφυγή που κατατέθηκε κατά του κύρους του διαγωνισμού από τους κατοίκους.


Οι κ.κ. Πατούλης και Χιωτάκης θα παραβρεθούν την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011 στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του ΚΑΤ που έχει συγκαλέσει ο Πρόεδρος του νοσοκομείου Ευάγγελος Παπαφράγκας, παρουσία της Προέδρου του ΟΚΑΝΑ κας Μαλλιώρη προκειμένου να εξετάσουν το θέμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο