Δυναμική συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου και Αντιπροέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ιατρικού κόσμου και στην πορεία προς την πλατεία Συντάγματος

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου  και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης  στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
|download file .jpg 97Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης στην πορεία διαμαρτυρίας με τους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών  και Πειραιώς Σ. Ρηγάκη και Β. Ανεμοδουρά αντίστοιχα, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας –Πειραιά Στ. Τσούκαλο, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιατρών του ΙΚΑ Μ. Βλασταράκο.
|download file .jpg 140Kb|


Στιγμιότυπο από την πορεία διαμαρτυρίας των γιατρών προς την πλατεία Συντάγματος.
|download file .jpg 158Kb|


Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και πορεία προς την πλατεία Συντάγματος, συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και στο συλλαλητήριο χιλιάδων εργαζόμενων ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

Στη διαδήλωση διαμαρτυρίας δυναμικό παρών έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γιώργος Πατούλης με τη συμμετοχή επίσης των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών  και Πειραιώς Σ. Ρηγάκη και Β. Ανεμοδουρά αντίστοιχα, του Προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας –Πειραιά Στ. Τσούκαλου, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Γιατρών του ΙΚΑ Μ. Βλασταράκου.

Με κεντρικό σύνθημα:«Κυβέρνηση – ΕΕ- ΔΝΤ διαλύουν τη δημόσια περίθαλψη» οι γιατροί ένωσαν τη φωνή διαμαρτυρίας τους με τους χιλιάδες διαδηλωτές, επαναλαμβάνοντας ότι «το Ιατρικό Αγωνιστικό Μέτωπο θα συνεχίσει τον αγώνα του και θα δικαιωθεί».

Ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο ιατρικός κόσμος δεν απορρίπτει το διάλογο με τον Υπουργό, αλλά θα καθίσει στο τραπέζι μόνο και εφόσον λάβει εγγυήσεις ότι θα γίνει διάλογος ουσίας που θα συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων, όπως  επίσης και όταν γίνει αποδεκτό το αίτημα για ελεύθερη επιλογή γιατρού από τους ασφαλισμένους, με συμβεβλημένους γιατρούς κατά πράξη και περίπτωση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο