Δράση ευαισθητοποίησης και κοινωνικής προσφοράς από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Print Friendly, PDF & Email

«Κάνουμε την αγάπη των παιδιών προσφορά, κάνουμε την αγάπη  τους πράξη».

Ο Οργανισμός  Κοινωνικής Πολιτικής  και Αλληλεγγύης  του Δήμου Αμαρουσίου θέλοντας να ενισχύσει την κοινωνική προσφορά προς τους συνανθρώπους μας και να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση και  ενεργοποίηση των παιδιών για εθελοντική  δράση και προσφορά έδωσε το έναυσμα στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών  Σταθμών, οργανώνοντας τη δράση «Κάνουμε την αγάπη των παιδιών προσφορά, κάνουμε την αγάπη  τους πράξη».

Η ανταπόκριση  και στους 11 Παιδικούς Σταθμούς υπήρξε μεγάλη σε παιχνίδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Δημαρχείου, ενώ μέσα σε εορταστικό κλίμα τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Αγίων Αναργύρων και Εργατικών Κατοικιών ντυμένα με χριστουγεννιάτικες στολές διασκέδασαν με τον κλόουν Κίκο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης βρέθηκε κοντά στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσέφερε παιχνίδια και τρόφιμα σε οικογένειες που φοιτούν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, παρουσία  της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ  κ. Ελένης Λέκκα.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 3 από τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο