Δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς από την Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων

Print Friendly, PDF & EmailΕκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη με τα μέλη της Ομάδας Αγάπης, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar.


 


Χριστουγεννιάτικο Bazzar με διακοσμητικά στολίδια πραγματοποίησε η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης,με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την ενίσχυση των άπορων οικογενειών της πόλης.


Στη φιλανθρωπική εκδήλωση, καθώς και στο γεύμα που παρέθεσε η Ομάδα Αγάπης στα μέλη του Οικοτροφείου «ΥΠΙΟΝΗ» σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης, το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε ο Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη του ΚΑΠΗ και Ρένα Χαλιώτη.
Μεταφέροντας το χαιρετισμό του κου Δημάρχου μαζί με τις θερμές ευχές του για καλές γιορτές, η κα Χαλιώτη ευχαρίστησε την Ομάδα Αγάπης για την πλούσια κοινωνική της προσφορά και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας και ευχήθηκε η προσπάθεια της να βρει ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση, σήμερα που όσο ποτέ άλλοτε περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μας.      


Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ που αποτελείται από είκοσι και πλέον μέλη διοργανώνει αντίστοιχες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο για τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία προσφέρει με επισκέψεις της σε ιδρύματα, οίκους ευγηρίας, οικοτροφεία και σε μοναχικά άτομα.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο