Διανομή φρέσκου μαγειρεμένου φαγητού από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου και κατά το μήνα Αύγουστο για την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών

Print Friendly, PDF & Email

  Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης , αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ευαισθησία του σε άτομα και οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, υποστηρίζει την αδιάλειπτη διανομή του συσσιτίου του κοινωνικού παντοπωλείου και για τον μήνα Αύγουστο, που αποτελεί μία ιδιόρρυθμη περίοδο του καλοκαιριού.

Μετά από πρωτοβουλία του  Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κ. Πέτρου Κόνιαρη, αξιοποιήθηκε συνεργασία με την εταιρία AΔΑΜΑΝΤΑΣ Catering, η οποία και καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες ευπαθών συμπολιτών για το μήνα Αύγουστο.

Με τον τρόπο αυτό διανέμονται 90 μερίδες φρέσκου μαγειρεμένου φαγητού σε καθημερινή βάση, σε άτομα που λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στην κάλυψη των βασικών αναγκών.

Το συσσίτιο λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στο Μαρούσι με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, ο οποίος και υποστηρίζει εμπράκτως την κοινωνική πολιτική που εφαρμόζεται στην πόλη. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο