Διαδρομή Προσφοράς και Αλληλεγγύης για τον Γιώργο Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στη συλλογικότητα, την έμπνευση, το ήθος και την ειλικρινή προσφορά για την υποδοχή του Νέου Έτους από το ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης τιμήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου.

Ο κ. Πατούλης βραβεύτηκε για την προσφορά του στο χώρο της υγείας από τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσο Μαυρίδη καθώς και τη διαχρονική του πορεία στην Αυτοδιοίκηση, υπηρετώντας με αφοσίωση και αυταπάρνηση τον πολίτη και τις ανάγκες του όλα αυτά τα χρόνια, ξεκινώντας τα πρώτα του βήματα στον πολιτικό στίβο από τον Δήμο Πεύκης.

Με λόγια καρδιάς ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και την Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π. για την βράβευση, σημειώνοντας με έμφαση ότι «η προσφορά στον πολίτη μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέσα από κάθε τομέα ευθύνης, δε μπορεί παρά να είναι πράξη τιμής και αφοσίωσης απέναντι στην κοινωνία, απέναντι σε όλους αυτούς που θέλουν να ακούν την αλήθεια και να σε βλέπουν δίπλα τους».

Νοσταλγία, συγκίνηση και δέος χάρισε ένα ολιγόλεπτο video «διαδρομής» που παρουσίασε την μέχρι σήμερα πορεία του κ. Πατούλη στους τομείς ενασχόλησής του. Από την Πεύκη και το 1988 όταν εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο, το Δημοτικό Πολυιατρείο Πεύκης και τις άλλες υπηρεσίες Κοινωνικής Μέριμνας στις οποίες πρωτοστάτησε, μέχρι το «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη». Την Αγάπη και την στήριξη των Μαρουσιωτών στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια που τον εκλέγουν Δήμαρχο της πόλης, για τρίτη συνεχόμενη φορά. Την ίδρυση του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), τα ΚΕΠ Υγείας, την Προεδρεία στον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας και τις διεκδικήσεις του για τον πολύπαθο κλάδο. Φτάνοντας στον Οκτώβριο του 2014 και την εκλογή του στην Προεδρεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.).

 

Σχετικά αρχεία1. Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη από τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης και το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου.


2. Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη από τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης και το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου.


3. Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη από τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης και το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου.


4. Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη από τον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης και το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο