Διαδημοτική διεκδίκηση η διάνοιξη της Λεωφόρου Κύμης

Print Friendly, PDF & Email
Διαδημοτική Συγκέντρωση Πολιτών και συμβολικό κλείσιμο της Λεωφόρου Κύμης στο ύψος της Αττικής Οδού, οργανώνουν για τις 2 Ιουλίου 2007 οι Δήμοι Αμαρουσίου, Πεύκης και Ηρακλείου Αττικής
 |download _.jpg file 323 KB|
Διεκδικώντας τη διάνοιξη της Λεωφόρου Κύμης μέχρι την Εθνική Οδό ως τη μόνη λύση για την αντιμετώπιση του τεράστιου κυκλοφοριακού προβλήματος που παρατηρείται στην περιοχή, οι Δήμοι Αμαρουσίου, Πεύκης και Ηρακλείου Αττικής θα πραγματοποιήσουν στις 2 Ιουλίου 2007 και ώρα 19.30 Διαδημοτική Συγκέντρωση Πολιτών με συμβολικό κλείσιμο ολίγων λεπτών της Λεωφόρου Κύμης στο ύψος της Αττικής Οδού. Η Διαδημοτική Συγκέντρωση θα περιλαμβάνει και Συναυλία Διεκδίκησης με στόχο την άσκηση πίεσης προς την κεντρική εξουσία για την άμεση υλοποίηση του τόσο σημαντικού αυτού έργου.
 

Αυτό ανακοίνωσαν σήμερα σε κοινή Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης , Πεύκης κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Ηρακλείου κ. Σταύρος Γεωργόπουλος , που εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε μέσο πίεσης προς την κεντρική εξουσία ώστε να γίνει αυτό το έργο πνοής που είχε ξεκινήσει την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά δεν προχώρησε. 
 


΄Οπως ανακοίνωσαν οι κ. κ. Πατούλης, Θεοδωρακόπουλος και Γεωργόπουλος, η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου θα ανακουφίσει κυκλοφοριακά και τους τρεις Δήμους και θα συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.


Οι τρεις Δήμαρχοι εμφανίστηκαν διεκδικητικοί και αποφασισμένοι να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων των τριών Δήμων που σχετίζονται με θέματα περιβάλλοντος και αφορούν πρωτίστως την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που επιβαρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής των κατοίκων των τριών δήμων.


Σ΄αυτή τους τη διεκδίκηση οι δήμαρχοι, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, θα ζητήσουν τη συμπαράσταση και την ενεργό συμμετοχή των συνδικαλιστικών φορέων της αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΚΕ και ΤΕΔΚΝΑ) και θα επιδιώξουν συναντήσεις με τους αρμοδίους υπουργούς ώστε το έργο να ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα του Δ΄ΚΠΣ και να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο