Διήμερο Bazzar του Κέντρο Ημέρας Alzheimer Δήμου Αμαρουσίου στο Εμπορικό Κέντρο Avenue

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από το Bazzar του Κέντρο Ημέρας Alzhwimer Δήμου Αμαρουσίου.Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, η Δημοτική Σύμβουλος Ρ. Χαλιώτη απεύθυνει χαιρετισμό στο Bazzar του Κέντρο Ημέρας Alzhwimer.Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τα έξυπνα δρώμενα του ζογκλέρ που συμμετείχε στο Bazzar του κέντρου.


Διήμερο Baazar διοργάνωσε το Κέντρο Ημέρας Alzheimer του Δήμου Αμαρουσίου με δημιουργίες των μελών του, στο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Avenue.
Μικροί και μεγάλοι επισκέφθηκαν το χώρο του Bazzar, θαύμασαν και προμηθεύτηκαν Χριστουγεννιάτικα είδη διακόσμησης από την πλούσια ποικιλία που περιελάμβανε η έκθεση.


Στην Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση, το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε ο Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία μετέφερε τις θερμές ευχές του Δημάρχου για καλές γιορτές και υγεία για το νέο έτος, συγχαίροντας φροντιστές και εργαζόμενους του κέντρο για τη σημαντική συνεισφορά τους στη φροντίδα των ανοϊκών ασθενών και των οικογενειών τους.


Την εορταστική ατμόσφαιρα, διάνθισαν με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μέλη του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.
Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά το Εμπορικό Κέντρο Avenue για την παραχώρηση του χώρου, που έδωσε την ευκαιρία για μία ευχάριστη και δημιουργική διέξοδο στα μέλη του κέντρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο