Διάλογος για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Στούντιο ‘Αλφα

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 152KB|


Αλλάζουμε το Μαρούσι, κάνουμε ανθρώπινες τις γειτονιές

Τα ζητήματα κυκλοφορίας στην περιοχή «Στούντιο ‘Αλφα» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κάτοικοι και οι Σύλλογοι της περιοχής με μέλη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, σε ανοικτή συζήτηση που διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου, προκειμένου να συζητηθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα και να ενημερωθούν οι κάτοικοι σχετικά με την εκπόνηση μελέτης για την αντιμετώπισή τους.

Από πλευράς Δήμου παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αναπληρώτρια Δημάρχου Ρ. Χαλιώτη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ν. Γαρδέλης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας κ. Ζήκος.

Ο Συγκοινωνιολόγος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ματσούκης παρουσίασε τις αρχικές προτάσεις του ως μελετητής, ενώ στη ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους.

Η διαδικασία διαλόγου και διαβούλευσης θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, ώστε οι απόψεις των κατοίκων να ληφθούν υπόψη στο περιεχόμενο της τελικής μελέτης που θα έρθει προς έγκριση από τη Δημοτική Αρχή.


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο