Δημιουργίες των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού εκτίθενται μέχρι τις 24 Ιουνίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailO Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, ενώ καλωσορίζει τους επισκέπτες στη 2η έκθεση ζωγραφικής με έργα των τμημάτων ενηλίκων του Κέντρου.
|download file .jpg 99 Kb|


Πολλοί ήταν οι επισκέπτες που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της δεύτερης έκθεσης ζωγραφικής με έργα ενηλίκων σπουδαστών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 122 Kb|


Με τα εγκαίνια της 2ης έκθεσης ζωγραφικής με έργα ακόμα έξι τμημάτων ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου συνεχίστηκε ο κύκλος των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των μαθημάτων για την περίοδο 2010 – 2011.

Κατά τα εγκαίνια της έκθεσης, πλήθος επισκεπτών και φίλων της ζωγραφικής παραβρέθηκε για να θαυμάσει τα έργα που φιλοτέχνησαν πάνω από 50 δημιουργοί, και να τους συγχαρεί για τις προσπάθειές και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Μαζί τους και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, που εξέφρασε και εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, τα συγχαρητήρια του σε όλους όσους παρακολούθησαν τα τμήματα ζωγραφικής του Κέντρου καλλιεργώντας τις ιδιαίτερες δεξιότητές τους.

Ψυχή της δημιουργικής σύνθεσης των σπουδαστών στα έξι αυτά τμήματα ενηλίκων ο δάσκαλος τους Γιώργος Σεκόφσκυ, ο οποίος καθοδήγησε καθέναν από τους συμμετέχοντες, ακολουθώντας την τεχνοτροπία της αρεσκείας του και επιστρατεύοντας το ταλέντο και τη φαντασία του, να συνθέσει το θέμα του και να το αποτυπώσει με χρώμα στον καμβά.

Η έκθεση που φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 και θα είναι καθημερινά ανοικτή για το κοινό από τις 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και από 5 μ.μ. έως 8 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο