Δενδροφύτευση και καθαρισμός του Κτήματος Καρέλλα και δενδροφύτευση στο Δάσος Μιμικοπούλου από τον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Κυριακή 29 Μαρτίου 2009, 10:00
      
Γιώργος Πατούλης: «Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας»


Με στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοτών για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Αμαρουσίου προχωρά στην δενδροφύτευση και τον καθαρισμό του Κτήματος Καρέλλα και τη δενδροφύτευση  του Δάσους Μιμικοπούλου. Η διπλή αυτή δράση θα γίνει την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 10:00.
Για τον σκοπό αυτό, ο Οργανισμός Περιβάλλοντος του Δήμου Αμαρουσίου, έχει προμηθευτεί 1200 δενδρύλλια πεύκου, προσφορά του Δημάρχου Πεντέλης και προέδρου του ΣΠΑΠ κ. Δημήτρη Στεργίου Καψάλη.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε: «Η πρωτοβουλία μας έχει σαν στόχο να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας για την ανάγκη να αναλαμβάνουμε όλοι μαζί δράσεις, δημιουργώντας μια ‘’ισχυρή πράσινη συμμαχία’’, που στόχο έχουν να αναδείξουν την προστασία του περιβάλλοντος σε ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι το περιβάλλον δεν είναι υπόθεση μόνον του Δήμου, αλλά όλων μας. Μετά τον καθαρισμό του κτήματος Καρέλλα το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά και τη συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στις δύο αναδασώσεις του Κοκκιναρά, αναλαμβάνουμε νέες δράσεις για το περιβάλλον, που αφορούν την πόλη μας, σε δύο χώρους που ανήκουν στον Δήμο Αμαρουσίου, το Δάσος Μιμικοπούλου και το Κτήμα Καρέλλα. Θα συνεχίσουμε με παρόμοιες δράσεις και σε άλλες περιοχές του Αμαρουσίου που έχουν ανάγκη από τέτοιες ενέργειες. Έχουμε το δικαίωμα μας να ζούμε σε μια πόλη ανθρώπινη, το δικαίωμα μας σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.»
Πληροφορίες-δήλωση συμμετοχών: 2108760150-253

Μετάβαση στο περιεχόμενο