Δήμος Αμαρουσίου και Εμπορικός Σύλλογος στηρίζουν την προσπάθεια επαναλειτουργίας του καταστήματος που καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 166KB|


 


Την στήριξη και την συμπαράστασή τους προσφέρουν ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης στην προσπάθεια της κας Λεούση να επαναλειτουργήσει  σύντομα το εμπορικό κατάστημά της, στην οδό Μητροπόλεως, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009. 

Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο παρέδωσε έγγραφο, με απόφαση του Δ.Σ. για ενίσχυση της κα Λεούση, το οποίο συνόδευσε με τις θερμότερες ευχές του για γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και επαναλειτουργία του καταστήματος.
Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιώργος Παπαχρυσάνθου παρέδωσε επιταγή στην κα Λεούση, ως ένδειξη συμπαράστασης όλου του εμπορικού κόσμου της πόλης. 

Η κα Λεούση ευχαρίστησε από την πλευρά της τόσο τον κ. Δήμαρχο όσο και τον κ. Παπαχρυσάνθου για την πράξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς απέναντι στην πρόσφατη δοκιμασία της, πράξη που προάγει την οικοδόμηση μίας κοινωνίας συνοχής και αλληλεγγύης.

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο