Γ. Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Σήμερα Σάββατο όλοι οι δήμοι της χώρας συντονιζόμαστε με την Ώρα της Γης

Print Friendly, PDF & Email

Κατεβάζουμε διακόπτες από τις 20.30 έως τις 21.30 δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του πλανήτη

Με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης με το διακριτικό τίτλο η «Ώρα της Γης» ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης καλεί όλους τους δήμους της χώρας, αλλά και τους πολίτες να συμμετέχουν προκειμένου να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του πλανήτη. 

Στο μήνυμά του επισημαίνει τα εξής: 

Σήμερα  24 Μαρτίου σβήνουμε τα φώτα για μία ώρα. Η Ώρα της Γης 2018 είναι τα 60 λεπτά που αφιερώνουμε στον πλανήτη και περνάμε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του. 

Από τις 20.30 έως τις 21.30 συσκοτίζουμε συγκεκριμένα σημεία των δημοτικών μας κτιρίων και καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συμβολική αυτή κίνηση. 

Το 2018 στη χώρα μας η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη θάλασσα. Η Ελλάδα και η Μεσόγειος αποτελούν ένα γαλάζιο παράδεισο που απειλείται από την κλιματική αλλαγή. Όλοι μαζί πρέπει να εργαστούμε για την προστασία της Μεσογείου, για την προστασία όλου του πλανήτη. 

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί γεγονός. Απειλεί τις ζωές μας και τις θάλασσές μας. Απειλεί όλο το πλανήτη. Συντονιζόμαστε με εκατομμύρια συνανθρώπους μας σε όλο τη γη και στέλνουμε μήνυμα ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.

Μετάβαση στο περιεχόμενο