Γ. Πατούλης: Τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας, κανείς εργαζόμενος χωρίς δουλειά

Print Friendly, PDF & EmailΜε την μεταφορά στον Δήμο Αμαρουσίου και σε Κοινωφελείς επιχειρήσεις 13 εργαζομένων του Οργανισμού Εργασίας στο Δήμο Αμαρουσίου, οι οποίοι είχαν κριθεί ως πλεονάζον προσωπικό, ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφοράς των συγκεκριμένων εργαζομένων και επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, κανείς εργαζόμενος να μην μείνει χωρίς εργασία.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, στη χθεσινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα, την πρόταση του Δημάρχου για την μεταφορά 13 εργαζομένων οι οποίοι δεν είχαν υποβάλλει αίτηση για μετακίνηση τους σε άλλο φορέα, στον Δήμο Αμαρουσίου και σε Κοινωφελείς επιχειρήσεις του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Αποδείξαμε ότι δεν μένουμε στα λόγια, αλλά κάνουμε πράξεις. Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι κανένας εργαζόμενος στον Οργανισμό δεν θα μείνει χωρίς εργασία. Σήμερα, με την μεταφορά των 13 εναπομεινάντων εργαζομένων του Οργανισμού, στον Δήμο και στις Κοινωφελείς επιχειρήσεις, κάνουμε πράξη την υπόσχεση που δώσαμε».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου κ. Ν. Καλλιμάνης τόνισε: «είναι μια γενναία απόφαση του Δημάρχου, η απορρόφηση των 13 συναδέλφων στον Δήμο. Κανείς από τους 105 συναδέλφους που κρίθηκαν πλεονάζοντες, δεν έχει μείνει χωρίς δουλειά, κι αυτή είναι μια πραγματικότητα και πρέπει να αναγνωριστεί. Υπάρχουν πολλοί λόγοι να αντιπαρατεθούμε, ως συνδικαλιστές, με τη Διοίκηση, αλλά σήμερα είναι μέρα χαράς για εμάς, και ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο για την απόφαση αυτή».


Μετάβαση στο περιεχόμενο