Γ. Πατούλης: Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας

Print Friendly, PDF & Email


 

|download _.jpg file 105 KB|


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η περιβαλλοντική πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου, με τον καθαρισμό ενός από τους σημαντικότερους χώρους πρασίνου της πόλης, του κτήματος Καρέλλα.


Περισσότεροι από 100 πολίτες – εθελοντές, αλλά και εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας κ. Γιώργος Πατούλης, συμμετείχαν στην οικολογική αυτή πρωτοβουλία, στέλνοντας το μήνυμα ότι το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ευχαριστώντας όλους όσους συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, δήλωσε:


«Η πρωτοβουλία μας έχει καθαρά συμβολική αξία. Σήμερα δεν κάναμε απλά έναν καθαρισμό ενός χώρου πρασίνου, που είναι μια εύκολη υπόθεση.|download _.jpg file 112 KB|


Η πρωτοβουλία μας έχει σαν στόχο να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας για την ανάγκη να αναλαμβάνουμε όλοι μαζί δράσεις, δημιουργώντας μια «ισχυρή πράσινη συμμαχία», που στόχο έχουν να αναδείξουν την προστασία του περιβάλλοντος σε ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι το περιβάλλον δεν είναι υπόθεση μόνον του Δήμου, αλλά όλων μας.


Επίσης θέλουμε με τη σημερινή πρωτοβουλία να στείλουμε σε όσους επιβουλεύονται το περιβάλλον ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα μας να ζούμε σε μια πόλη ανθρώπινη, το δικαίωμα μας σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.


Επίσης δεσμευόμαστε ως Δήμος ότι θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες και σε άλλα σημεία της πόλης μας.


Θέλω με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία μας.»


Μετάβαση στο περιεχόμενο