Γ. Πατούλης: Η ΚΕΔΕ στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που ενισχύει την οικονομική ανάπτυξη της χώρα μας, όπως είναι ο ελληνικός τουρισμός

Print Friendly, PDF & Email

Στην 4η Ετήσια Τακτική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε.)  παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  κ. Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή πλέον των 1000 ξενοδόχων  και ιδιοκτητών camping από όλη τη χώρα.

Την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης κήρυξε η Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά αναπτύσσοντας τα πρώτα σχέδια της κυβέρνησης αναφορικά με τη στρατηγική στον τουρισμό, ενώ ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γιώργος Τσακίρης τόνισε ότι ο τουρισμός αποτελεί τη σταθερή δύναμη της χώρας και απηύθυνε πρόσκληση σε όλους να εργασθούν από κοινού για να στηρίξουν και να εξασφαλίσουν το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με μέλη του Ξ.Ε.Ε. και παράγοντες του τουρισμού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι η ΚΕΔΕ στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια στήριξης του ελληνικού τουρισμού  και της ανάπτυξής του και τους δώδεκα μήνες του χρόνου, επισημαίνοντας παράλληλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει ο ιατρικός τουρισμός στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης  ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση των εξελίξεων στον Παγκόσμιο και Ελληνικό Τουρισμό και στα βασικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας το 2014 του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων από το Γενικό Διευθυντή του Ινστιτούτου ομότιμο καθηγητή κ. Γεράσιμο Ζαχαράτο.

 

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με στελέχη του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδας και παράγοντες του τουρισμού στη 4η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Ξ.Ε.Ε. Γ.Τσακίρη.


Στιγμιότυπα από τη σύσκεψη μελών του Ξ.Ε.Ε. και παραγόντων του τουρισμού, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρους της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη.


Στιγμιότυπα από τη σύσκεψη μελών του Ξ.Ε.Ε. και παραγόντων του τουρισμού, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρους της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Γ. Τσακίρη και μέλη του Ξ.Ε.Ε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο