Γ. Πατούλης: Η διαχείριση έργων στην Τ.Α. μέσα από την πιστοποιημένη γνώση οδηγεί σε βήματα προόδου

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 126KB|Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης  στην εκδήλωση απονομής πιστοποιήσεων με το σύστημα ΙΡΜΑ στους ογδόντα νέους διαχειριστές έργων, που διοργάνωσε το Ελληνικό Δίκτυο Διαχειριστών Έργων (ΕΔΔΕ), στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Ο κ. Δήμαρχος αναφερόμενος στο όφελος που μπορεί να αποκομίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στη διαχείριση έργων από την πιστοποιημένη γνώση υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

« Είναι σίγουρο η Τοπική Αυτοδιοίκηση σήμερα στη χώρα μας πρέπει να βρει ένα πιο ποιοτικό, πιο ουσιαστικό δρόμο ολοκλήρωσης, όχι μόνο όσο αφορά την καθημερινότητα, αλλά και των έργων υποδομής και πολύ περισσότερο να έχει άποψη στις νέες τεχνολογίες και στα νέα διοικητικά πρότυπα.

Για να συμβούν αυτά δεν χρειάζεται μόνο η καλή πρόθεση του όποιου αιρετού και η διοικητική ικανότητα, αλλά χρειάζεται να έχει συνεργάτες, οι οποίοι να μην έχουν απλά εμπειρία, αλλά να έχουν πιστοποιημένη γνώση.

Αυτό που η σύγχρονη εποχή ζητά είναι να γίνονται ποιοτικά έργα με το μικρότερο κόστος. Πιστεύω ότι μέσα από τέτοιες διαδικασίες και μέσα από την Πανεπιστημιακή γνώση μπορεί κανείς να πάει βήματα προόδου μπροστά.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης με θέμα « Οι ανάγκες των ΟΤΑ για αποτελεσματική διαχείριση έργων».

Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Διαχειριστών Έργων είναι ο Πάρις Παντουβάκης, Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ- Δ/ντής Κέντρου Καινοτομίας Κατασκευών Ε.Μ.Π.
 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο