Γ. Πατούλης: Η ανακύκλωση πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για κάθε Έλληνα, ώστε όλοι μαζί να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να παραδώσουμε ένα καλύτερο κόσμο στις νέες γενιές.»

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκστρατεία ενημέρωσης κα ευαισθητοποίησης του κοινού  στο Μαρούσι για την ανακύκλωση, που διοργάνωσε ο ΣΚΑΪ  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015.

Στη δράση που αφορούσε στην ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών όπως και στην ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο, ανταποκρίθηκαν πολίτες κάθε ηλικίας, καθώς και μικρά παιδιά που μέσα από το παιχνίδι γνώρισαν πως ανακυκλώνονται τα υλικά.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης  ανέφερε:
«Θεωρώ ότι η ανακύκλωση πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για κάθε Έλληνα. Μετά το χθεσινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος μαζί με τα παιδιά της πόλη μας, σήμερα συμμετέχουμε στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στέλνοντας ισχυρό μήνυμα υπέρ της αξίας της ανακύκλωσης, που οφείλει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς  μας, ώστε όλοι μαζί να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να παραδώσουμε ένα καλύτερο κόσμο στις νέες γενιές.»

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την Δράση Ανακύκλωσης.


Στιγμιότυπο 2 από την Δράση Ανακύκλωσης.


Στιγμιότυπο 3 από την Δράση Ανακύκλωσης.


Στιγμιότυπο 4 από την Δράση Ανακύκλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο