Γ. Πατούλης: Είμαστε υπερήφανοι για τις διακρίσεις που φέρνουν στην πόλη μας οι Αθλητικοί μας Σύλλογοι. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια των αθλητών μας

Print Friendly, PDF & Email

Τον Προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου Ν. Ανδρεάδη συνεχάρη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης για τις διακρίσεις του Συλλόγου το 2016

 

Τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη δέχθηκε ο Προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου κ. Νίκος Ανδρεάδης κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο για την τιμητική διάκριση που έλαβε ο Σύλλογος από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.)  για τις επιτυχίες του το 2016.

Ο κ. Ανδρεάδης παρέλαβε από την Ε.Ο.Π. τιμητική πλακέτα για τις διακρίσεις του Συλλόγου ως πρωταθλητής και πολυνίκης πανελληνίου πρωταθλήματος νέων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τα θερμά τους συγχαρητήρια στον προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου Πυγμαχίας  για τις διακρίσεις που έφερε στην πόλη, ευχήθηκε από καρδιάς στους αθλητές και το Δ.Σ. καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας την αμέριστη υποστήριξή του στην προσπάθειά τους.

Ο κ. Νίκος Ανδρεάδης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Πατούλη εκ μέρους του Δ.Σ. και του Προέδρου του Συλλόγου κ. Δημήτρη Φαγογένη για τη στήριξη στο έργο τους, καθώς και για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», για τη διεξαγωγή στο Μαρούσι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και των Αγώνων μεταξύ των Συλλόγων ( Κύπελλο Πόλεων «Αμαρύσια»).

«Ο Σύλλογος λειτουργεί 3 χρόνια και στο διάστημα αυτό έφθασε στην 5η θέση κατάταξης στη γενική βαθμολογία με ένα πρωτάθλημα λιγότερο και φιλοδοξεί να φθάσει στην 1η θέση κατάταξης, πάντα με τη στήριξη του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη σημείωσε ο κ. Ανδρεάδης. 

 

Σχετικά αρχείαΓ. Πατούλης: Είμαστε υπερήφανοι για τις διακρίσεις που φέρνουν στην πόλη μας οι Αθλητικοί μας Σύλλογοι. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια των αθλητών μας_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο